Ceara de soia

Ceara de soia este un prudus 100% vegetal si natural, ce se obtine din uleiul de soia. Boabele  de soia sunt curatate, decorticate si rulate in fulgi. Din acestia se extrage uleiul apoi se hidrogeneaza rezultand fulgi de ceara.

Arde lumanarea  cel putin 2 ore jumatate fara sa o stingi pentru a permite cerii sa se topeasca uniform pana la peretii vasului. Eviti astfel formarea unui tunel de ceara si te vei bucura de lumânare in intregime.

Prima aprindere este cea mai importanta, ceara de soia are memorie. Pentru a stinge lumânarea foloseste o uneltă specială sau scufunda fitilul cu ajutorul unui varf de cutit in ceara topita (ridica-l la loc). Nu sufla pentru ca risti sa imprastii ceara pe suprafetele din jur.

 Nu lasa lumanarea nesupravegheata, in preajma copiilor, sau a animalelor de companie. Cand reaprinzi lumânarea taie partea de fitil ars. Flacara o sa fie frumoasa si linistita.

Ceara de soia este non toxica, iar fitilul din bumbac cerat nu emana fum! Cand au mai ramas 2,5cm de ceara in recipient, este timpul sa-ti achizitionezi alta lumanare.:))

Este unul discret ce poate fi mai intens in timpul arderii.  NU este parfum de camera si nici NU putem face comparatia cu intensitatea unui odorizant de camera

Ceara de albine

Ceara de albine este complet naturala si nontoxica. Principalele ingrediente sunt acizii grasi si dragostea albinelor. Printre beneficiile acesteia se Numara: purifica aerul prin eliminarea de ioni negativi ce elimina particulele de praf sporii de mucegai si mirosurile neplacute.

Aseaza lumanarea pe un suport metallic inainte sa o aprinzi. Pentru a stinge lumanarea foloseste o uneltă speciala sau scufunda fitilul cu ajutorul unui varf de cutit in ceara topita (ridica-l la loc). Nu sufla pentru ca risti sa imprastii ceara pe suprafetele din jur.
Nu lasa lumanarea nesupravegheata, in preajma copiilor sau a animalelor de companie. Cand reaprinzi lumânarea taie partea de fitil ars. Flacara o sa fie frumoasa si linistita.
Pentru un somn linistitor si un aer mai purificat, iti recomand sa arzi 2, 3 lumanari timp de 30-45 minute inainte de culcare in incaperea unde dormi.
Ceara de albine nu este toxica, chiar opusul , iar fitilul din bumbac nu emana fum!

Este unul discret ce poate fi mai intens in timpul arderii.  NU este parfum de camera si nici NU putem face comparatia cu intensitatea unui odorizant de camera

Lumanare Statueta

 Aseaza lumanarea pe un suport metalic inainte sa o aprinzi. Pentru a stinge lumanarea foloseste o unelta speciala sau scufunda fitilul cu ajutorul unui varf de cutit in ceara topita (ridica-l la loc). Nu sufla pentru ca risti sa imprastii ceara pe suprafetele din jur.
Nu lasa lumanarea nesupravegheata, in preajma copiilor sau a animalelor de companie. Cand reaprinzi lumânarea taie partea de fitil ars. Flacara o sa fie frumoasa si linistita.

Wax Melts
( ceara naturala de soia parfumata )

Pune 1-2 buc in aromatizor si aprinde o lumanare tip pastila dedesubt. Pe măsură ce se va topi, ea va răspândi aroma ei in toata incaperea. Cand ceara nu mai miroase este vremea sa o inlocuiesti. Ceara topita  se curata usor cu ajutorul unei dischete demachiante. Se spala cu apa calduta si sapun .Nu lasa lumanarea nesupravegheata, in preajma copiilor sau a animalelor de companie. Cand reaprinzi lumânarea taie partea de fitil ars. Flacara o sa fie frumoasa si linistita.

Waxing granules for depilation