• Prin utilizarea acestui site web în calitate de vizitator sau cumpărător vă exprimați consimțământul asupra caracterului obligatoriu al acestor termeni, citirea integrală a termenilor fiind absolut necesară.

INFORMAȚII PRIVIND COMPANIA

 • Micah Candles este marcă a MICAH CANDLES SRL și este proprietarul site-ului www.micahcandles.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. MICAH CANDLES SRL este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Constanta, strada Mihu Copilu, nr.4, contact contact@micahcadles.ro, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanta sub nr. J13/1282/2022, având cod fiscal 45987751.

UTILIZAREA SITEULUI

 • Prin utilizarea www.micahcadles.ro şi/sau prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă angajaţi la următoarele: să utilizați www.micahcadles..ro exclusiv pentru a solicita informații sau a plasa comenzi în conformitate cu legea; să nu plasați comenzi false sau frauduloase; în cazul în care considerăm că a fost plasată o astfel de comandă ne rezervăm dreptul de a o anula fără să anunţăm emitentul şi de asemenea să informăm autorităţile competente.

INFORMAȚII PRIVIND PRODUSELE ȘI PREȚUL LOR

 • Micah Candles produce şi comercializează produse lucrate manual: pastille parfumate din ceara de soia, lumanari statuete din ceara de soia, lumânări parfumate din ceară de soia, lumanari din ceara de albine, recipiente din praf ceramic, aranjamente decorative cu natura uscata. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele Micah Candles sunt realizate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

LIVRAREA PRODUSELOR

 • Produsele Micah Candles vor fi livrate la adresa specificată de client, livrarea urmând să se realizeze doar pe teritoriul României: • în Constanta, dacă alegeți „Ridicare de la sediu” în timpul procesului de plată, comanda se ridică într-un interval de 1-5 zile lucrătoare din momentul plasării acesteia. Colegii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili intervalul orar și ziua ridicării. • pe teritoriul României se vă face prin curier rapid în 1-3 zile lucrătoare, costurile de expediere fiind afișate în momentul efectuării comenzii

PLATA PRODUSELOR

 • Plata pentru produsele achiziționate pe web site-ul www.micahcadles.ro se poate face exclusiv prin ramburs la curier.

RETURNAREA PRODUSELOR

 • Retururile sunt acceptate în termen de 14 zile de la data primirii comenzii. Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nefolosit, cu etichete și în ambalajul original.
 • Veți avea nevoie de factură sau dovada achiziției. Pentru a începe un retur, ne puteți contacta la contact@micahcandles.ro.
 • Dacă returnarea dvs. este acceptată, vom trimite instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi fără a solicita mai întâi retur, nu vor fi acceptate.
 • Menționăm că Micah Candles nu își asumă costurile de livrare retur. Acestea revin în sarcina clientului. Vă rugăm să rețineți că ceara topită sau produsele deteriorate intenționat nu pot fi returnate.
 • În cazul în care articolele sunt defecte în momentul primirii comenzii, clientul este obligat să notifice Micah Candles făcând dovada prin materiale foto/video la adresa de e-mail contact@micahcandles.ro. La primirea comenzilor returnate vom efectua o inspecție a produselor și, în cazul în care se constată că acestea sunt defecte, vom rambursa contravaloarea comenzii în termen de 1 – 5 zile lucrătoare și vom suporta costurile transportului retur.
 • Orice returnări pierdute de către serviciul de curierat nu sunt responsabilitatea Micah Candles, clientul fiind unic responsabil de firma de curierat aleasă. Nici un articol realizat la comandă și personalizat nu poate fi returnat, cu excepția cazului în care acesta prezintă defecțiuni.

DREPTURILE ASUPRA FOTOGRAFIILOR

 • Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin Micah Candles. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.